Ádám Péter

A fotózás számomra folytonos útkeresés,újabb és újabb próbálkozások ,lehetőségek,meglátások a vizuális csodák tengerében.

Hosszú évtizedekig a festészet volt az önkifejezés valós eszköze a művészeti palettán.Ez mellé társult 1982-ben egy csodálatos lehetőség a fotózás. Ekkor vásároltam egy Minolta analóg fényképezőgépet,melyet minden utazásomra,rendezvényekre,horgászatra, túrákra magammal vittem. Ezt később 2012-ben felváltotta az akkor vásárolt Canon tükörreflexes gép.

A digitális technikának köszönhetően még szélesebbre tágult az általam kedvelt kísérletezések tárháza. Kedvelem a tájfotózást, eseményfotózást, makrózást és szívesen készítek portrékat, amihez berendeztem egy fotóstúdiót is. Meghatározónak tartom a klubhoz való csatlakozást. Véleményem szerint a közösség ereje talán a legnagyobb inspiráló lehetőség,hogy a folyton változó kihívásokat technika és a kreativitás terén követni tudjuk. Szeretek a csoporthoz tartozni,hiszen az egyik legszebb érzés az amikor ebben a közegben a varázslatok születnek és részesévé  válhatok egy kicsit én is.
Scroll to Top